"Att städa när man har småbarn...

Innan den 24 januari 2005 inbillade undertecknad sig att hon visste vad kärlek var. Det visste hon inte. Den 24 januari 2005 dök det upp en skrynklig, rödmosig pojke som dessutom hade ett konformat huvud. DÅ fick hon veta vad kärlek var. 

6 år senare har den då pluttlilla pojken förvandlats till en 6-åring. Det finns ingen som undertecknad älskar så mycket (ja, det skulle ju då vara hans lillasyster) och det finns ingen som kan göra undertecknad så arg (ja, det skulle ju då vara hans lillasyster).

6-åringen innehar ett hiskeligt humör, senast för några dagar sedan lättade han minst 50 cm från golvet och skrek så att glasen skallrade innan han med bestämda steg klampade upp för trappan och smällde igen sin rumsdörr med ett brak. Allt detta i rena ilskan. 

6-åringen innehar också ett fantastiskt humör då han tar hand om sin lillasyster, kramar sin mamma och glatt berättar om alla karaktärerna i det och det tv-spelet medan han hjälper till att duka. 

6-åringen...



...och hans lillasyster.

6-åringen och hans lillasyster är de två som undertecknad skulle offra sitt liv för. De två som gör henne barnsligt stolt och som får henne att skratta - dessutom är det de två som får undertecknad att slita sitt hår och utveckla hjärnblödning.   


Det finaste undertecknad har!

Trots diverse duster och en hel del trots är 6-åringen och hans lillasyster det absolut bästa undertecknad vet och det hon älskar allra mest. Det är verkligen tur att hon har dem, utan dem skulle hon aldrig:
- behöva förklara hur gamla bilar tar sig till bilskroten
- berätta var bebisar kommer ut och hur de blir till
- informera om "fula gubbar"
- bli arg över att 6-åringen säger att han går till punkt a och i själva verket drar iväg någon helt annanstans
- bli orolig över var 6-åringen håller hus eftersom han vid förfrågan inte befinner sig på punkt a
- bli glad över att 6-åringen är välbehållen och ej kidnappats av en "ful gubbe"
- förklara varför bananer är gula och varför maten ska ätas upp
och framför allt så skulle undertecknad i princip aldrig behöva tvätta kläder och städa huset! 

...är som att skotta när det snöar"

RSS 2.0