Främling!

06.00, pip!
5-åringen vaknar i sitt rum, undertecknad vaknar av dunsen när 5-åringens fötter landar på golvet. Tap, tap, tap. 5-åringen går till sina föräldrars sovrum, gläntar på dörren, konstaterar att alla sover, drar igen dörren och går ner. Karln vaknar av att 5-åringen drar igen sovrumsdörren och sätter sig upp i sängen.
- Du! Det är en främling i vårat hus. Jag tror vi har inbrott!
Undertecknad svarar inte.
-Du! Det ÄR en främling i huset!

Karln upptäckte sedan själv att det inte låg någon 5-åring i dubbelsängen och lugnade ner sig. Undertecknad slapp därmed upplysa Karln om att "främlingen" är 1 meter hög, har bott hos oss i 5 år och är Karlns son.


Kosmos!

Undertecknad har idag fått en uppenbarelse - helt utan förvarning trillade den ner från kosmos och landade rakt i undertecknads huvud. Ploing!

I samband med en MBTI utbildning/kurs, vad det nu kallas - när ni vet när alla deltagare blir förärade med en bokstavskombination (nu har undertecknad sina alldeles egna bokstäver, som för övrigt stämde klockrent), förstod undertecknad vad hon vill ägna sig åt. Hon har i bakhuvudet haft en svag aning men nu - ploing! - trillade poletten ner.
Undertecknads egen personliga studievägledare är redan kontaktad och bör ta på sig kaftanen omgående. Här ska det göras upp en verksamhetsplan, undertecknad måste komma på hur detta ska yttra sig!  
   
Mot nya mål!


Eldkött

Igår lagade undertecknad en underbart ljuvlig middag. Det var så vansinnigt gott att hon och 5-åringen höll på att äta ihjäl sig. Luvan, hon åt väl utvalda delar av måltiden.
Detta ska undertecknad självklart göra om igen och då tänkte hon även bjuda in lite middagsgäster - någon som är sugen?


-Ursäkta Tant?!

Här om dagen kom undertecknad på att hon är omgiven av tanter i olika varianter,  Kak-Tanten, Tant-Edna, "Tvära"-Tanten, Tanten som gillar att sy, Tant-Tjalle. Bra tanter. Att vara tant är ingenting dåligt - tvärtom. Att vara tant är en ynnest!  Tror till och med att en och annan av undertecknads killkompisar är tanter, fast de skulle aldrig någonsin erkänna det. Dessutom snubblade undertecknad över en pedant-tant på jobbet - she like it!  

Undertecknad har i idag köpt ett "nytt" köksbord med sex stycken väl fungerande stolar. Nu får undertecknads alla favorit-tanter plats i rosa husets kök igen. Ja - självklart alla andra också! Ni är så välkomna!

 
Till och med Farbror-T vågar komma och sitta vid köksbordet - utan att ha livet som insats!



Batman [bäätmän]

Alla känner till Batman. Men det är oklart om lika många känner till hans släkting Määtmän. Määtmän är inte riktigt lika stor - varken i storlek eller kändisskap, men bra mycket sötare!  

Määtmän!
Määtmän in person.

Määtmän meets Tjalle.
Määtmän & Tjalle har fredagmys.


Första fordonet

Luvan fick en trehjuling i födelsedagspresent.
Gissa om hon blev nöjd?!



RSS 2.0