Slutvikt: 13.74 ton

Idag kom en av tidernas sämsta säljare till huset. Ja, han var visserligen inbjuden eftersom det ska bytas fönster på huset. Men redan när han klivit över tröskeln ångrades inbjudan. Hans största svaghet var att han inte kunde marknadsföra sina egna produkter. Att han dessutom saknade kunskap om både ventilation och energibidrag gjorde inte intrycket bättre. I samma stund som han föreslog att undertecknad kunde gå på byggfirman och välja sina egna fönsterbrädor bestämde hon sig för att betala 4500:- mer och därmed ge jobbet till konkurrenten. Allt för att vara säker på att det faktiskt levereras fönster (med fönsterbrädor) och inte något helt annat. Tidernas sämsta säljare kan man andra ord se resan hit som direkt drivmedelsslöseri.  


Det är inte bara dåliga säljare som varit till huset i dag. Chefen av LBE damp in lagom till förmiddagskaffet. Di Leva svävade in, talade om liv och död, drack en kaffetår och mumsade kladdig kaka (dessutom hade hon en vansinnigt snygg kaftan). Blixt Gordon slog personligt bästa och var här inom loppet av 35 min (!) efter att hon ringt. Dessutom har 14 ton småsten anlänt på uppfarten. 14 ton småsten som kommer att resultera i ohejdat snygga muskler eftersom det ska handskottas ut. Det är körigt att vara hemmafru, socialisera, servera kaffe och skotta grus.


Till slut är v-suttinen äntligen hemma igen, 3-åringen var överlycklig - Blixten McQueen slapp sova en natt till på verkstaden.


Kommentarer
Postat av: Staketforskaren

Kommentarer överflödiga! =D
You ROCK!!

2008-05-08 @ 21:51:08
Postat av: Di Leva

I totally agree, you rock! Lika mycket som min nya kaftan! PUSS!

2008-05-09 @ 08:03:52
Postat av: Blixt Gordon?

I kinda' like it..

2008-05-09 @ 18:53:24
Postat av: Staketforskaren

Förstod att du skulle klanka ned min rubrik.. Nåja, jag överlever väl....

2008-05-10 @ 22:50:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0