Smygstudsa på svart asfalt

När undertecknad är ute och går har hon med sig hörlurorna (att det heter luror vet alla 4 åringar!), i lurorna spelas det högt, högt alla hennes favoritlåtar. En av dem är Whitesnake - Give me all your love som är en alldeles underbart perfekt låt att vara ute och promenera till. Det är takt, ton och rejäla basgångar. Allt som krävs för att fötterna ska studsa fram längs asfalten. Även allt som krävs för att fötterna inte ska nöja sig med att studsa fram, de vill dansa. Röra hela kroppen tillsammans med musiken. Att dansa fram längs gatorna skulle kanske innebära att några snälla farbröder vill visa ett mycket mjukt rum som de känner till, undertecknad är visserligen inte säker men har inte tid att bli förflyttad till lugna mjuka rum varpå hon försöker, å sitt tappraste, att inte dansa. Det resulterar i något som liknar ofrivilliga spasmer. Alla dansimpulser går bara inte att hejda. Hon måste få smygstudsa fram, och hon erkänner, vissa partier nöjer sig inte med att småstudsas igenom de bara måste få komma ut - i varenda muskel.  
  Förutom att hålla reda på alla fötter (armar, ben, rumpor) som så gärna vill stuffa loss så krävs det en rejäl dos självdisiplin för att inte sjunga med i låtarna. Men att sjunga högt och ljudligt i tätbebyggt område skulle nog vara direkt förknippat med stenkastning. Undertecknad får därför bita ihop och vänta tills hon sitter ensam i bilen, men där tar hon ingen hänsyn. Trots allt så är hon ju dotter till Sävastraggarn...

Så om ni någon gång ser någonting rött som på ett märkligt vis rör sig framåt längs gatorna så behöver ni inte bli rädda - det är bara undertecknad och Whitesnake som är ute och går.


Kommentarer
Postat av: Fröken Fiber/Blixt Gordon?

I see where you're coming from! Kanske vi kan göra gatorna osäkra tillsammans lite oftare..så slipper du till på köpet den offentliga förnederingen ;-) Bortsett från den du automatiskt blir utsatt av att promenera med en tokiga jänta som mej..!

2008-10-21 @ 15:38:36
Postat av: Staketforskaren

Jag kommer ihåg när 3,5-åringen rockade loss på Boden Lever, dock inte till Whitesnake. Nu vet jag var han har fått sin talang ifrån...

2008-10-21 @ 18:36:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0