Ny OS-gren

Så kan undertecknad äntligen andas ut, den juliga aftonen är över. Förvisso har det varit en väldigt mysig och stilla afton men det är ändå skönt när det är över. Om inte annat för snart-5-åringen som har svansat kring granen och underliggande paket hela dagen.
Aftonen inleddes med gungstolsskytte, en ny OS-gren (kom ihåg var ni hörde det först). Det går till på följande vis: Greppa ett pärlhalsband (gärna det nya som var i ett av paketen) och dra tills det spricker, på så vis flyger det pärlor över hela golvet. Utmaningen är att få flera under gungstolens "medar" (jaaa, vad heter det då?)  för att sedan gunga och på så vis skjuta pärlorna på så många personer i omgivningen som möjligt. Poängen sätts beroende på vad för kroppsdel som träffas.

När all mat ätits upp (läs: en tredjedel) och tomten äntligen kommit och gått samt vilda-bebins nya dockvagn skruvats ihop fick äntligen undertecknad öppna sina paket. Det är ordning på tomten, han hade följt undertecknads önskelista till punkt och pricka. Ett stycke icurl, ett stycke fotbehandling modell lyx och ett par guldörhängen. Sedan lite bonusar - smyckesträd och fem skivor med 100 rockklassiker (vad behöver undertecknad mer liksom?). Svampen röd med prick vit och rund ska icket heller förglömmas!  

Efter efterrätten var samtliga nio deltagare (minus vilda-bebin som somnat) tjocka och runda, de drösade ner i soffan, avnjöt en gammal klassiker - Svärdet i stenen,  och sedan blev det nu. Aftonen är över.

Men kom ihåg att undertecknad kommer ihåg vem som ger leksaker med ljudeffekter till hennes barn. Den joddlande gurkan kommer i retur. Var så säker!

Världens bästa jul på er ärade församling!



Kommentarer
Postat av: Margit

God fortsättning på julfirandet. Det finns tydligen olika slags ljudupplevelser beroende på ålder på den som lyssnar. Gurkan är säkert mycket bra om du frågar mottagaren. Här har vi lyssnat/sett på diverse julkonserter från 16.00 och hela resten av kvällen. Därefter följde lyssning av Cd skivor som jag fick. Jättebra Susanne Boyle och Peter Jöback från Eva. Hon vet vad som går hem här i huset. Stora runda magar hade vi också. Kramar

Margit

2009-12-25 @ 00:24:03
Postat av: Teknikern

OS-grenen hade framkallat en mamma som skriker i det här huset, men sån är jag.

Julklappar som låter, jajjamen, jag har nu sågat av grenen i familjeträdet som min farmor sitter på, så går det när man kommer med en mini-synt till en treåring. Syns i kväll.

2009-12-25 @ 10:38:20
URL: http://kattjakten.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0