ungdomspensionär

Nedräkningen har startat. Nej det är inte samma nedräkning som snart-5-åringen har, snart-5-åringens har åtta dagar kvar och han väntar på en skäggig farbror med tjock mage.  Undertecknad har fyra dagar kvar och hon väntar på något mycket bättre än karl till - hon väntar på jullov! I tre hela veckor ska undertecknad bara vara ledig. Gissa om det kommer att behövas! Undertecknad är verkligen i behov av ledighet, hon känner sig som 25-åring i en 85-årings kropp. Hon var tvungen att lägga upp benen när hon kom hem från jobbet - kanske skulle hon kunna kallas för en ungdomspensionär?

De senaste dagarna har inte bedrivits på sofflocket. Nähäj. Här har det hunnits med mycket. Bakats saffransbullar. Slavats jobbats. Varit på luciaspel.  Och dop, och vigsel! Jajjomän. Undertecknad, Karln och Vildabebin begav sig till kyrkan i tron om att det skulle vara ett vackert barndop och hamnade på ett bröllop! Karln hade plockat fram ett paket näsdukar (som han glömde i hallen) för att kunna torka den eviga snorkranen på Vildabebin. De näsdukarna hade undertecknad behövt. Snoret rann (på vilda-bebin) och tårarna sprutade (på undertecknad) och det var så vackert!
Och Fixarn - ja han var så nöjd så han höll på att spricka där han travade uppför altargången, i kyrkbänkarna satt det en hoper fågelholkar, ingen begrep att de hamnat på bröllop. Också.
   

Det vackra brudparet/stolta föräldrarna.
Det var så vackert!
 

Pepparkaksgumman!
Söt som en kaka!
 

Pepparkaksgubben!
Söt som en större kaka!


Kommentarer
Postat av: kaktanten/kakmonstret

riktigt söta små kakor! akta så inte kakmonstret kommer och äter upp de bara!! ;)

2009-12-21 @ 16:22:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0