Haj-way to...

Igår afton var det räkfrossa på en båt i en skärgård. Herr Kontant och Ike tyckte att det var dags för lite organiserade evenemang och  undertecknad och Karln  var inte sena att haka på. Undertecknad var dock lite nervös för hela tilltaget, sist hon var på festligheter med Herr Kontant vaknade hon dagen efter med sand ö-v-e-r-a-l-l-t, speciellt i hårbotten, och var därför aningen orolig över att vakna upp dagen efter med räkor i håret. Tack och lov var framgångsmanen både räk- och abborrfri imorse. 
Det hela var en mycket trevlig kväll och allt flöt på (fattar ni, flöt...) över förväntan - tillsammans med Herr Kontant och Ike är det sällan och aldrig tråkigt. Vi åt och vi drack, vi drack och vi åt, stiftade bekantskap med hela familjen Haj och Herr Kontant hängde i baren.   

Herr Kontant och hans barhäng
Herr Kontant och hans barhäng

När båten återvänt till hamnen förflyttade sig sällskapet (minus barhänget) till nästa båt. Färjan. Där i sommarkvällen dracks det tequila, Herr Kontant försökte komma undan och vevade snabbt som en iller ut sitt glas - med följd att han fick hänga i baren för att beställa en ny. Med tequilan kom inspirationen och det skapades konst. Hrm...

 Konst(igt)
-Tada!

Nå som ni alla vet förvandlas hästdroskan till en pumpa vid midnatt och därmed var balen slut för denna gång.

Kommentarer
Postat av: Margit

Hjärtligaste, varmaste gratulationer till dig nu när du fyller halvfemtio. Hoppas dina nästa halvfemtio blir bra år. Grattis! Grattis!

2009-07-28 @ 22:57:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0