The gräns is nådd

Nu är det allvar.  Någonting måste göras. Det är bara lite oklart vad och hur.
För ungefär en månad sedan lämnade undertecknad in ett inlägg angående mås-te där hon även tog upp sin bristande förmåga att äta frukost. Undertecknad har efter det slutat brygga så mycket mås-te (med följd att Karln har börjat städa) men förmågan att kunna äta har inte blivit ett dugg bättre. Snarare tvärtom. Nu är det inte bara frukost som är svårt att äta utan i stort sett alla måltider är mycket besvärliga. Undertecknad är inte ens intresserad av att fika något mer (jaaa,  dra ni efter andan, underteckad sa ju att det var allvar). Visst en och annan halv måltid slinker ner och vid speciella tillfällen kan även en bulle hamna i undertecknads magsäck men det är inte njutningsfullt. Inte ens kul. Undertecknad som brukar leva för att äta?!
Flytande saker är lättare såsom till exempel kaffe (tack och lov) fast undertecknad har hört att man inte ska dricka för mycket av den varan (undrar exakt hur mycket "för mycket" är?).
Självklart finns det en orsak till detta mycket oangenäma problem, svårigheten ligger bara i att det för tillfället är alldeles för många orsaker till att undertecknads små grå inte kan komma till ro. Och när undertecknad och hennes hjärna inte kan samarbeta så fungerar icke heller matspjälkningsapparaturen.

Nå, som en vis tant sa till sig själv en gång:

I brist på mat
Kan man inte äta - får man shoppa!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Känner mig riktigt bekymrad över detta, men jäkligt fina skor! ;)

2009-07-22 @ 23:04:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0