Den svenska huvudstaden del I

Tidigt imorse ringde väckarklockan, sovmorgon med sjuksköterskemått mätt men alldeles för tidigt i alla fall. En grå BMW, innehållande Herr Nilsson, hämtade upp undertecknad samt Karln för vidare avfärd mot flygplatsen och den svenska huvudstaden. 

Alla som känner Karln vet att han är hiskeligt flygrädd. Inte bara lite orolig utan h-i-s-k-e-l-i-g-t flygrädd. Säger någon flygplan är handsvetten och böner om överlevnad  ett faktum.


Karln laddar på flygplanet. Inte för att undertecknad vet om vitaminer
hjälper mot dödsångest...

 
Efter att ha blivit transporterade både i luften, på rälsen och under jorden var undertecknad, Karln & Herr Nilsson äntligen framme på slutdestinationen - Herr Kontant och Morris nya lägenhet. Lägenheten är av prima kvalité och ligger mycket väl placerad på världskartan. Nära till det mesta. Och vilket välkomnande!


Herr Kontant hade lovat att ölen skulle vara kall - och det var den!

Efter ett kort näringsintag var det dags att dra vidare. Gröna Lund var målet.

Det är varmt i den kungliga huvudstaden. När det är varmt ska man
dricka mycket, således blev det vätskepaus i Kungsträdgården.


Väl på Gröna Lund köptes det åkband till samtliga deltagare. Även till Herr Nilsson, han som inte skulle åka någonting.
Först ut var Fritt fall. Alla som känner Karln vet att han är hiskeligt flygrädd, och faktiskt hellre skulle cykla 100 mil bara han slapp flygplan. MEN han sätter sig gärna i allehanda dödsmaskiner på nöjesfält. Utan att blinka.






Herr Kontant och Karln gjorde sitt bästa för att åka alla karuseller och ilade omkring likt två duracellkaniner. Morris och undertecknad valde dödsmaskiner med omsorg och valde endast dem som de kom levande ur. Karln och Herr Kontant var inte lika nogaräknade och satte sig även i Insane. 


I-N-S-A-N-E!

När alla åkt tills ingen kände igen dem något mer var det dags att ta bussen tillbaka till Kungsträdgården. Där lyssnades det på musik och åts hamburgare. Stockholmsvarianten av M-A-kryss med ketchup är faktiskt lite obehaglig.
Till sist fick benvärken segra och det bar av hemåt. Tunnelbanan körde på ett rådjur (eller var det en älg?) men i övrigt kom alla hem helskinnade. Nu ligger de utspridda i hela lägenheten, halvsovande.


Alla åkte tills de blev oigenkännliga och ganska skakade - men inte (mer) störda!

Imorgon är en ny dag. Då ansluter även Björnen. Sen blir det festival hela dagen.
Rock on! 


Kommentarer
Postat av: Tant Tvär

Sjukt najs! Rocka för mig med :-)

2010-08-06 @ 23:51:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0