Kraftsamling

Klockan 17.15 idag klev undertecknad ur pyjamasen och borstade håret, med andra ord har hon inte gjort någonting av värde för världen idag. Och lika skönt var det. Hennes energidepåer är onekligen väldigt uttömda, så dagen har gått åt till att försöka samla kraft. Hon har suttit framför brasan, pusslat med Luvan, druckit flera hinkar med kaffe, knappat på datorn, läst några rader i en bok samt socialiserat en dutt. Nu på kvällen har hon faktiskt lämnat rosahusets väggar för ett styrelsemöte och dagen får betraktas som fulländad.

Undertecknads kropp och själ skriker av utmattning, bara tanken på att hon ska till sjuka huset på torsdag eftermiddag framkallar känslor som är ruskigt lika ångest. Hon har ingen lust att åter gå till jobbet bara för att komma hem och känna att, - Neeej, hon hann inte göra ett bra jobb idag heller. Snacka om energitjuv.

Trots att hon är slut både fysiskt och mest psykiskt så längtar hon tills hon får ta de första ordentliga stegen mot stjärnorna (och högre), tanken på att lära sig nytt för att kunna åstadkomma någonting ger energi. Positiv energi. Det behövs verkligen i dessa energisnåla tider.

Undertecknad har faktiskt fått energi från sina underbara vänner också. Hon kan inte annat än älska Morris och Herr Kontant! Det är få stunder som är så ljuvliga som när de tre tillsammans sitter i bilen och sjunger högt till tonerna från bilstereon. Det låter förmodligen mindre bra, men det är roligt och det ger energi!

Kommentarer
Postat av: poke-her-face

Gå och sola! Det ger cancer och en jäkla massa energi! Det gör susen för mig. Ät vitaminer!



2010-12-14 @ 21:17:52
Postat av: jagrökerunderköksfläkten.se

dåligt med uppdateringar!

2010-12-19 @ 13:09:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0