Människor emellan

Undertecknads farmor brukar säga att "det finns många olika människor i vår herres hage". Hon är klok hon farmodern, hon har så rätt. Många olika varianter traskar omkring på våra gator.
Missförstå undertecknad rätt, hon gillar människor. Hon tycker det är både fascinerande och roligt att träffa nya människor. Att prata med okända människor ger onekligen nya perspektiv på saker och ting och även en hel del nya infallsvinklar. Andra människor har oftast tänkt på ett helt annat sätt än en själv. Lärorikt, såvida man bara har tid att faktiskt lyssna på vad de säger (inte vad man tror att de säger).

Igår var undertecknad och Edna ute och åt middag, middagen i sig uppfyllde väl inte riktigt förväntningarna men resten av kvällen var trevlig. Och lite märklig. Det var ju det där med nya människor, de har oftast en något annorlunda världsbild jämfört med undertecknads. Men hon har återigen lärt sig något nytt, fått lite nya tankar och ideér, fått några fördomar bekräftade och några raserade - så på det stora hela var det en intressant afton.

Nu ska hon stoppa ner huvudet i en hink med kaffe i hopp om att ev vakna till, sömnbrist är allvarliga saker för tanter i undertecknads ålder.


Kommentarer
Postat av: Ed

2010-12-09 @ 00:10:48
Postat av: Anonym

fel ta bort

2010-12-09 @ 00:11:18
Postat av: Edna

Tack för en skojsig kväll. Men du...ålder...då får jag väl bada i koppen som är så trött, i alla fall på morgonsidan. Kanske kan simma ett par vändor. Men ålder och ork står inte alltid i relation till varandra. Däremot påfyllnad av energi, skratt och trevligheter brukar pigga opp.

2010-12-09 @ 00:18:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0