Snart jullov!

Helgen som passerat har varit riktigt bra. Fredagskvällen bjöd på champagnemingel, dans, god mat och även en julklapp. Undertecknad är helt övertygad om att hon kan leva med sådana uppgifter som innefattar att bära omkring på champagne i ena tassen och en snitt i andra tassen - hon är inte den som klagar i onödan!

Lördagen bjöd på barnkalas, en harmoniskt sådant, gott fika och trevligt sällskap. Efter det styrdes v-suttinen mot Trundöns spa & delikatess. Efter ordentligt frossande i både mat och dryck bildades det en pakt om att börja det nya livet. Igen. Eller i alla fall att alla inblandade skulle sluta med att äta skräp och skit. Får väl se hur länge det håller den här gången.

Söndagen gick i värmens tecken - bastu och brasa, för att sedan avslutas med en kall promenad i - 21°. Tro det eller ej men det var riktigt skönt! Undertecknad frös inte ens lite och hon älskade verkligen sig själv efter det.

Så, undertecknad måste säga att det är ganska roligt att leva!

Nu två arbetspass kvar - sen, alla damer och herrar, ska undertecknad ha jullov ända tills den 10 januari nästa år!

Kan det bli mycket bättre?




Kommentarer
Postat av: Tant Tvär

Lät mycket trevligare än att torka bajs på märkliga ställen i tre dygn, stapla patienter på hög för att medjouren trycker in allt som (inte) går och inte ens hinna äta en kaka i farten!

Ha ett riktigt skönt jullov :-)

2010-12-20 @ 15:44:43
Postat av: svenskt stål

härligt att du verkar må bättre kära du! Jag vill också gå på spa och har precis som dig två arbetspass kvar! Sen ska du få se en som kan vara ledig!

2010-12-20 @ 20:56:24
Postat av: Ida

Lät som en toppenhelg det där, sådana behövs mellan varven. Ett välförtjänt och välbehövligt jullov! Hoppas vi hinner ses, jag är ju som sagt schemalagt julledig juldagen-nyårsafton (inte fy skam det heller!) och har Anton.. Tur att det finns felitåner!

2010-12-21 @ 09:42:08
URL: http://iandwe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0