Misstankarna är bekräftade.

Onsdagen var en givande dag på många sätt. Hela dagen tillbringades framför datorn med näsan i kursboken och undertecknad kom till två insikter, eller egentligen så var det väl mer bekräftelser på hennes misstankar.

1, Undertecknad är otroligt glad att hennes barn har världens bästa förskola. Förstå vilken bra start i livet de får! Förskolan är anpassad utifrån barnen och det är deras bästa som är det viktiga. Barnen blir som entreprenörer, eftersom de uppmuntras till nyfikenhet, kreativitet, självständighet, optimism och visionärt tänkande. Barnen får dessutom vara med och fatta beslut samt påverka den miljö de vistas i hela dagarna.

Barnen får så långt det är möjligt göra själv, ta mat själv, hälla mjölk själv osv. För att detta ska vara möjligt är maten upplagd i små karotter som barnen klarar av att ta ifrån, mjölken är upphälld i mindre kannor som barnen orkar lyfta. Med andra ord så har deras ledare (pedagogerna) skapat förutsättningar så att barnen klarar av uppgifterna. Dessutom så tror pedagogerna att barnen kan själv, vilket gör att de kan. Barnen är experter på deras förskola – det är deras arbetsmiljö och den miljön är anpassad till dem. Pedagogerna är ett stöd som finns till hands vid behov.


2. Undertecknad måste byta arbetsgivare, illa kvickt! Innan hon blir en grå och trist person helt utan hopp och tillit.


På kvällen var undertecknad på balett, ett balettsällskap från St.Petersburg bjöd på Svansjön. Det var helt fantastiskt otroligt underbart!!! Vilken upplevelse!!! 
Det blev ju inte sämre av att hon dessutom hade väldigt trevligt sällskap!



Kommentarer
Postat av: J.D

Detärförlitebilderibloggen!

2011-02-27 @ 21:08:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0