Vad ska vi göra nu?

För att uttrycka det milt så kan undertecknad meddela att det varit lite hektiskt ända sedan förra fredagen. Att jobba 75%, plugga 50%, ha barn 150% plus övriga aktiviteter på knappa 25% ger en sysselsättningsgrad på dryga 300% bara för undertecknad.

Att hennes karl sedan jobbar 100% och dessutom ska bedriva musikalisk framgång på minst 50% höjer ju ytterligare livspusslets svårighetsgrad. Och allt detta sker samtidigt som renovering pågår. Så nog är det tur att undertecknad är uttrustad med världens bästa mamma tillika nanny, husfru, vaktmästare, djurskötare - you name it!

Nu ska inte undertecknad klaga - kursen må ta tid men den är fantastiskt rolig, barnen må slåss men de är fantastiskt söta, karln må vara borta men de är fantastiskt duktiga och allt är valt helt frivilligt.

Men när dygnets 24 timmar börjar lida mot sitt slut och uppgifterna att utföra fortfarande är många så kan inte undertecknad låta bli att tänka på de stackarna som åkt till Aruba på semester i två veckor...



Kommentarer
Postat av: DiLeva

Söta, älskade rymdblomma! Du behöver inte oroa dig för oss! Solen och havet har oss i sin varma famn..gungeligung, gungeligung..! Pussar från Karibien (Captain Sparrow lyser dock med sin frånvaro.)

2011-02-21 @ 20:35:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0