Tur vi har klimatförändringar...

De flesta bloggar som undertecknad följer har de senaste dagarna kommenterat dels sjukdom och dels vädret. Undertecknad tänkte inte vara sen att göra det samma.
För det första är undertecknad ohejdat less på sjukdom. Ja, inte bara på snor och hosta utan även feber och sjuka magar. Luvan verkar vara den som drabbats hårdats. Nu har hon i dryga två veckors tid varit mer eller mindre sjuk. Feber. Snor. Hosta. Magsjuka. Snor. Hosta. Feber. Även denna onsdag spenderar hon hostandes, snorandes och dessutom med en rejäl dos feber.

För det andra är undertecknad evigt tacksam att vi har dessa klimatförändringar som värmer upp våran värld till härliga -28 grader (herregud - tänk så kallt det annars skulle vara...). Solen skiner visserligen och det är på så vis ett fantastiskt vinterväder men undertecknad väljer ändå att stanna inomhus och baka bullar.


Hörn - vägg - soffa

När familjen flyttade in i det rosa huset fanns det ett jättestort öppningsbart fönster i vardagsrummet, genom det togs familjens soffor in i vardagsrummet. När familjen sedan fick för sig att donera en mindre förmögenhet till en fönsterfirma så försvann det stora öppningsbara fönstret och ersattes med ett ännu större oöppningsbart fönster. Nu har familjen så att säga målat spikat in sig i ett hörn - enda sättet att få ut sofforna ur vardagsrummet är att såga ner väggen mellan vardagsrummet och matrummet (visserligen en tanke som är tänkt, men alla som besökt rosa huset vet att det finns gott om ofärdiga projekt så någon vägg lär inte sågas ner inom den närmaste framtiden). 

Anledningen till att ämnet: "kasta ut sofforna" kom på tal är för att katten, den tjocka, hon som är fotfetischist, rivit sönder familjens nuvarande. Att de även är dekorerade med streck i både bläck och tusch är bara en bonus (fast inte tjocka kattens förtjänst).

Nå, som det ser ut nu får familjen vackert leva med sina fransiga och ritade soffor, för de står i vardagsrummet och vardagsrummet har en vägg med ett hörn där familjen befinner sig.  


Kära Herr Murphy!

Härmed inlämnas ett klagomål på ditt agerande ang. gårdagens kvällsaktivitetet. Det är faktiskt inte snällt att låta barnet kräkas ner h-e-l-a sängen(inklusive täcke, kudde, madrass) när tvättmaskinen inte är inkopplad pga tvättstugerenovering. Hoppas du förstår allvaret i detta  och snarast återkommer med en åtgärdsplan.

Dessutom har vi fortfarande en del otalt sedan du hällde ut pannkakssmeten i ugnen.

Hälsningar Undertecknad.


Var är Luvan?

Det är fiffigt att gömma sig när man ska göra hyss - men man måste komma ihåg att gömma hela sig...

...borta!?

"Spindlar, ormar...

...och en ödla röd...

Brukar ni och era arbetskamrater också göra high five - med fötterna, i korridorerna på jobbet?


...om du skvallrar blir du väldans död!"


RSS 2.0