Miljöfråga

Karln tycker att undertecknad slösar vatten när hon borstar tänderna med kranen påslagen och brukar alltid i riktig bror-duktig anda komma och stänga av kranen.
Undertecknad undrar då om Karln sparar på vattnet när han sitter i badkaret, med duschen påslagen, på behörigt avstånd från vattenstrålen och borstar sina tänder?

Ja, det är bara en stilla undran så här en onsdagskväll...


Mumsfilibaba!

Har undertecknad sagt att det är gott med musslor?!

Fullt ös - trött gös

Hela helgen har varit full av aktiviteter. Det började på fredag eftermiddag direkt efter avslutad arbetstid. Karlns kusin hade dagen till ära fått en vit mössa och skulle därmed uppvaktas. Eller uppvaktning och uppvaktning, han hann få ett grattis i dörröppningen innan han drog vidare ut i sommarnatten - som tur var lämnade han tårtan hemma.
Undertecknad och barnen åt sig mätta och inspekterade sedan älven. Den var kall.


Lördagen började med sol och fint väder, fortsatte med 40-års kalas och avslutades med 25-års fest. En heldag så att säga. Hela dagen var riktigt trevlig, kvällen ännu bättre och resan hem till rosa huset var...riktigt underhållande!
Kusin Vitamin fyllde 25 (tvåa-femma)!


Söndagen fortsatte i samma anda - denna gång barnkalas och tårta. Undertecknad koncentrerade sig på kaffet, 02.30 är sent för en tant att komma i säng.
Det hanns även med ett dopp i pölen, varpå det konstaterades att Luvan behövde flytpuffar...
Nya flytpuffar med stjärnor på - rosa såklart!

Roger ut!

RSS 2.0