Har någon sett husfrun?

Förra veckan var fulltecknad varenda dag, hela dagarna. Undertecknad var mer studerande elev och aktivt arbetssökande än hon var husfru. Nu är det ganska många dagar sedan det var förra veckan och denna vecka har nästan hunnit övergå i nästa vecka men undertecknad har fortfarande inte hunnit vara den husfru hon borde (undrar var denna vecka har tagit vägen?). Detta har resulterat i att hemmet och hushållet är i allt annat än ordning, kraftig o-ordning skulle man kunna kalla det. Det är fullkomligt obegripligt vem som ska ta hand om hushållet när undertecknad (förhoppningsvis) återgår till arbetet. Kanske skulle hon behöva gifta sig och skaffa en fru. En riktig Husfru. Det är synd att de siffror som står på lönespecifikationen mer liknar ett bidrag än en riktig lön. Annars hade undertecknad kunna anställa någon som tvättade kläder, motionerade snabeldraken och gnuggade toastolen.
Nå, i brist på riktiga husfruar får undertecknad nöja sig med sin alldeles egna lilla hjälpreda, hon hjälper till så mycket hon bara kan och dessutom är hon söt som socker!

En liten hjälpreda...
Ingen husfru - men en ack så söt hjälpreda!

Kommentarer
Postat av: AC

Ja ojoj så söt! tänk om man hade en sådan =)

2008-12-17 @ 20:29:00
Postat av: Margit

Jättegullig hjälpreda. Båda två. Men, men, du vet väl att det är olagligt med barnarbete. Du får nog skaffa en vuxen husfru och leka med barnen i stället. Kramar

2008-12-18 @ 22:46:56
Postat av: Margit

God Jul till er alla. Kramar

2008-12-24 @ 03:51:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0