Pool & soolparty!

I lördags var det pool & sool party i rosa huset. Det badades, solades och umgicks. Alla som anslutit hade med sig något att ställa i kylen och något att lägga på grillen. När middagsmålet var avklarat satt 3-åringen och smorde in händerna med stor precision och noggrannhet ända upp till armbågarna. Med Bearnaisesås. Mycket delikat. Han begrep inte varför han blev erbjuden en servett och än mindre varför hans mamma sa tvål, vatten & genast i samma mening.  
    Senare under kvällen, när 3-åringen bokstavligt slocknat, satt hela sällskapet utomhus. Jagade knott, drack det som stått i kylen, sjöng och hade på det hela taget väldigt trevligt. Bönan hon trivdes bra i Fixarns knä. Hon passade även på att utföra ett kvalitetstest, hon tog ett stadigt tag om hans adamsäpple och drog så mycket hon bara kunde, det satt som tur var kvar. Man kan säga att han nu är CE-märkt samt är godkänd för barn under tre år eftersom han inte innehåller några lösa delar.
  
Vi fick även bevis på att vuxna män gör saker tillsammans när Karln och PR-mannen baxade upp Fixarn på en av badanordningens uppblåsbara krokodiler. (Detta efter att spätthuggaren/raggarhajen vunnit kampen om vem som skulle vara överst) Trots hårt arbete och ett stadigt tag om både Fixarn och krokodilen lyckades inte tilltaget. Dessutom fick vi rapport om att Staketforskaren och hans lagkamrater spelat nakenfotboll mitt i natten...När alkoholen går in, går vettet ut eller: Vuxna män gör saker tillsammans.

Kommentarer
Postat av: Margit

Oj, oj vilket party. Grattis på födelsedagen. Fortsätt med sol och bad. Kramar

2008-07-28 @ 23:23:14
Postat av: DiLeva

Nu undrar jag på allvar om det var rätt beslut att gå på 80-årskalas i stället för på pool & sool party! Förresten, det gör jag inte alls - jag vet...

2008-07-29 @ 12:28:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0