Raggarhajen

Äntligen är sommaren här, det var inte en dag för tidigt. Å´ vet ni? Det är precis tillräckligt varmt, undertecknad kan gå i bikini utan att frysa, utan att svettas. Det bor en liten isbjörn i undetecknad som inte tycker om ohejdad sommarvärme. Isbjörnen  tycker om när värmen är, precis som man säger i sverige, lagom. 
   Första halvan av dagen har fördrivits på ett mycket effektivt sätt, det har pysslats och donats, handlats och tvättats - i vanlig ordning. Andra halva dagen har bedrivits i sann playa del pool anda. - som det borde vara oftare. Sjuksystern med familj kom och njöt i soolen och poolen tillsammans med undertecknad, 3-åringen, krokodilen och raggarhajen. (Ja, Bönan var självklart också närvarande, sovandes i vagnen.) Sjuksystern tvekade länge innan hon stoppade ner hela sin lekamen i det 29° vattnet, men sen verkade hon trivas som fisken. Hon försökte till och med manövrera raggarhajen/spätthuggaren. Utan större framgång - men det ska noteras i protokollet att hon satt, om än bara i ca 10 hundradels sekunder, på odjuret. 
    Karln anslöt lite senare, med sig hade han en anka. Nu är det snart dags att öppna ett zoo för att kunna förvara alla dessa blötdjur. Ska nog skriva upp det på att-göra listan...punkt 345: öppna zoo för djur modell blöta....
   Efter många timmars plaskande var det till slut dags att anse sig besegrade av hungersnöden i maggropen men det tog en stund innan hela sällskapet var uppe på torra land igen. Och hade inte sjuksystern med tvång och hot bogserat upp sin familj ur vattnet hade simhuden mellan tårna förmodligen blivit bestående.
 
Till sist är undertecknad helt övertygad om att någon illvilling springer omkring och injicerar vatten i hennes cykelsadel!

Kommentarer
Postat av: Lilla syster bling bling

Haha, injicerar vatten i sadeln... Tror bestämt att den hulliganen håller till på mitt kvarter också!

2008-07-02 @ 20:26:08
URL: http://frisbee.blogg.se/
Postat av: Sjuksystern

Jag vill föra till protokollet att det faktiskt var spätthuggaren som började! Så det så! Och min höft kommer aldrig att bli sig lik efter detta plaskdopp... 1-0 till spätthuggaren där :-/ Ortopedkonsult nästa! Kan ni inte skaffa ett snällt blötdjur?

2008-07-02 @ 22:01:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0