Förpackningsakademin

Härom kvällen tillverkades det studentplakat. En ganska simpel uppgift kan tyckas för den oinsatta, men det kan meddelas att det inte har tillverkats något standardplakat. Nejhej, det här är orginellt, till och med rent av unikt. Därav krävdes det en rejäl arbetsinsats. Dileva stod för material samt idéerna och undertecknad för handräckning samt glada tillrop. Redan några minuter in i processen stod det klart att Dileva aldrig någonsin satt sin fot på förpackningsakademin, hon skulle aldrig heller kunna bli förskolelärare. Sax, tejp och klister är alldeles för fina verktyg för en riktig Dileva - hon gör sig bäst med ett järnspett, häftpistol alternativt en yxa i handen. 
   Efter att nästan ha limmat fast en hushållsrulle och en rejälhårtuss på plakatet, limmat ihop två fingrar (det vara nära att även ögonen limmades ihop), fått båda händerna fastsatta i en dinosaurbok, ådragit sig huggsår i de stackars kvarvarande fingrarna stod Dileva äntligen på alla fyra uppe på bordet, på plakatet, nynnandes på "Lärarens läppar fladdrar i vinden..." ackompanjerad av Bönan som bjöd på serenad. Innan plakatet kunde betraktas som färdigt skulle urtidsdjuren fastsättas på lämpligt vis. Sagt och gjort. Resultatet? Perfekt!  
   Nu ses det fram emot den utlovade oxfilén på torsdagens kväll.

Undertecknad här idag tagit premiärdoppet i badanordningen som är placerad i den före detta lergropen. Ljuvligt! Lufttemp 29°, vattentemp 26°. Bönan sov, 3-åringen var hos farfar, Karln var på jobbet. Det var poolen, soolen och undertecknad. Mmm!


Kommentarer
Postat av: Di Leva

Jag har slaktat en oxe och lagt filén i smaskig marinad! Det blir mums! Promise! :-)

2008-06-04 @ 20:51:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0