-Jobba, Jobba, Jobba!

I helgen har det runnit blod (en skvätt), svett (i massor) men dock inga tårar. Ett flertal arga utrop har hörts över det Sandska-området men inga tårar. Det har slitits, släpats, hammrats, dragits, grävts, burits, skottats, borrats, vibrerats, klippts, mäts, tejpats, bankats, till och med dammsugits i situation Beirut. Allt detta har faktiskt lett till att badanordningen inte längre befinner sig i kartonger på okänd plats utan numer står i den före detta lergropen. Inte bara står, den är till hälften fylld med vatten. 
   Alla medverkande har i sina finaste arbetskläder krypit runt i gropen och på bästa vis försökt åstadkomma en så rak botten som möjligt. Vet ni hur många olika ställen det kan luta på i en enda rund grop? Sedan har det byggts pussel med plastbitar modell ganska stora och modell sugrör. Brottningsmatchen med gigantisk och vansinnigt tung plåt var en publiksucce. Till sist hängdes stor blå plastduk på plats, vattenslangen hämtades och alla jublade.
    Karln hasar omkring likt en farbror på drygt nittio år, hasandet beror på enorm träningsvärk i mindre enorma muskler, dessutom har han bränt sig på axlarna - resultatet av två dagars hårt arbete. 3-åringen tycker fortfarande att det är rätt trist med den där stora konstruktionen som han ändå inte får vara i. Påståendet om att han skulle frysa eftersom vattentemperaturen endast är ca 7° tycker han är helt taget ur luften. Sandlådan är därmed mycket roligare. 
    Fixarn är förmodligen riktigt glad över att det är måndag och han får ta igen sig lite. En hel helg i en grop med sand, sand, sand och åter sand kan slita på vem som helst. På lördagförmiddag ljöd hans stämma i vanlig ordning: - Jobba, Jobba, Jobba! Sent på lördagens kväll var hans tålamod slut, det yttrade sig i att han kastade sig ner på knä, började gräva likt en grythund och ilsket utbrast: - Varför bad jag er sätta sand i gropen? Det ska inte vara sand i gropen! Det är ta mig f-n sand överallt!!!

Undertecknad stryker en sak från att-göra-listan men andas inte ut än, det är massor kvar att göra innan situation Beirut inte längre kan kallas situation Beirut.

Kommentarer
Postat av: Staketforskaren

Jag håller med 3-åringen. Helt taget ur luften..

2008-05-26 @ 19:17:36
Postat av: Margit

Inga problem. Ni är ju unga och har mycket spring i benen och muskler i armarna. Tänk på det hårda jobbet och njut när ni ligger och plaskar i det varma vattnet senare i sommar. Det är väl meningen att det skall bli varmare än 7 grader nån gång?

2008-05-26 @ 23:09:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0