Mamma, var bor renarna?

Dagen började 04.19, pip, när Bönan slog upp sina blå och tyckte att det var dags att göra en bajsblöja modell ordentlig. Tydligen tyckte hon att det var helt onödigt att somna om, ja, hon slumrade en knappt märkbar stund mellan 05.15, pip, till 05.30, pip. Undertecknad gav upp 5 minuter innan väckarklockan skulle börja spela. 
   När Bönan och hennes mamma kommit hem och städat upp efter morgonbestyren (läs: diskat) föddes idén om att cykla till Mormor. Sagt och gjort, Mormor blev så glad att se undertecknad att hon genast stack en stålkratta i näven på henne och förpassade henne till den okrattade häcken.
   Efter att 3-åringen hämtats från dagis och lunch intagits var det dags att cykla hem, genom skogen. Första biten av cykelvägen består av uppförsbacke. 3-åringen, väskor av olika slag, Bönan i babyskydd i cykelvagn kombinerat med mindre bra kondition resulterade i djupandning och koncentration för att få hela ekipaget upp för backen. tyckte 3-åringen det var dags för en konversation: 
-Mamma, var bor renarna?
 -I (pust) skogen.
- Var bor renarna?
- (flås) I (pust) sko (flås) gen.
-VAR bor renarna?
-(pust, flås) I (flås) sk (pust) og (pust) en säger (flås) jag ju (flås)
-Mamma, VAR bor renarna, var är deras hus?
-De (flås) bor (djupandning) ihelaskogendeharínga hus (stor pust och gigantiskt flås)
-Jag och Mormor ska leta renar efter middag...
-(pust) Fint! Åh så skönt, nedförsbacke! (torkar svetten)

Hemkomsten innebar medförde ingen vila. Det har varit allehanda aktiviteter utomhus, bland annat målning av mindre vita partier, har börjat med förrådet/lekstugan/lilla huset på gården. Ja, efter två dagars målande återstår inte så mycket och ljuset i tunneln börjar skymta. Det uppmuntrar Karln genom att sätta ett mycket prydligt lerigt handavtryck mitt på det nymålade räcket (djup djupandning). 
   Dessutom så har Karln grävt ner rör i marken. Situation Beirut har nu även ett stråk mitt över gräsmattan där det ser ut som om en mullvad har färdats. Håhåjaja! Beirut förblir Beirut.


Kommentarer
Postat av: Tuollatanten

Skööönt att höra att "fler" än jag har dålig KONDIS!!
:) Trösta dig med att du förmodligen fick lite snyggare ben.. ;)

2008-05-29 @ 23:37:44
Postat av: Staketforskaren

Hahahaha!! Han är ju för söt.. =D

2008-05-30 @ 17:01:13
Postat av: Di Leva

På'n igen bara! En gång om dan så är du snart på banan! Heja, heja, heja!

2008-05-31 @ 15:35:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0