Övning inför det som komma skall...

Det talas om att man ska börja pensionsspara, undertecknad tycker att sådana saker är för amatörer. Själv har hon nu övat pension(ärs)gympa. Ja, ni läste rätt. Gympa för alla mellan 75 år och döden.
Undertecknad for iväg, glad i hågen och för en gångs skull riktigt laddad, till sitt ordinarie aerobicspass som hon brukar sysselsätta sig med på onsdagkvällarna och hamnade på pensionärsgympa. (!) Den ordinarie instruktören uteblev pga av sjukdom och hennes ersättare, ja, hon spelade inte riktigt i samma liga. För att formulera det snällt.  
Hon började passet med avslappning, fortsatte med avslappning och avslutade med...avslappning. Musiken bestod av Lugna Favoriter från 50-talet. Hennes riktiga upp-tempo-låt bestod av en Carola låt, vilken la inte undertecknad på minnet - hon hade fullt upp med att slappna av. Undertecknad hoppas att ordningen är återställd till nästa vecka annars får alla som köper Allers följa med!

Nåja, en timme av livet hade kunnat ägnas åt betydligt sämre sysselsättningar men förmodligen en hel del bättre också. 

På vägen hem utbrister Ike: - Jag kände en snö! 
Och mycket riktigt, nu är det vitt på marken, äntligen!

Kommentarer
Postat av: Margit

Så bra. Nu vet du hur det kan komma att kännas. Fast fram till 75 så kan man gå på riktig styrketräning som vissa pensionärer gör. För övrigt skall du inte förringa pensionärsgympan. För en stressad hemmafru och småbarnsmamma var det nog välbehövligt med avslappning. Erkänn. Godnattkramar.

2008-11-13 @ 01:20:11
Postat av: Marmeladflickan

Men...inte ska man strunta i sånt som pensionsspar. Vi var på en sån där blätråkig rådgivning, ringde mamman sen och frågade varför dom inte pensionssparat åt mig sen jag föddes? Fy vilken skillnad det gör om man börjar spara nu eller om tio år....jävla skrämmande och kräk mycket vuxen poäng är vad det är.

2008-11-13 @ 20:41:50
Postat av: Kusinvitamin

Nä nä nä.. det här kan jag inte gå med på. Det funkar bara inte. Det är vissa saker vi behöver reda ut nu, på en gång ! Först och främst, att inte komma ihåg vilken Carola låt som spelades. Både jag och Carola tar det personligt. Illa kusin illa. ;) För det andra. Snön hade gärna fått vänta 2 veckor till, minst. Så nu är vi på god fot igen =)

2008-11-13 @ 23:27:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0