Sisten hem är...

Idag har projekt "hallgarderobsrenovering" påbörjats. Trots Bönans framfart längs golvet slet undertecknad fram färghinken och penseln. Visserligen fick alla jackor, skor, pjäxor, hjälmar, pinnar, stenar, stövlar, foppa-poppor och galonkläder först flytta ut men sedan har undertecknad målat så det stod härliga till. Bönan har inventerat allt som hennes mamma lastat ut på hallgolvet och kommit fram till följande:skaften till mammas stövlar både smakar gott och har roliga spännen, dammsugaren är ett utmärkt stöd här i livet och skruvdragaren är det värsta som finns! Undertecknad har aldrig varit med om någon som är så rädd för den fina Dewalten. 

På kvällskvisten kikade Herr Kontant & Morris förbi. De fick kliva över både skötväskor och innebandyklubbor för att ta sig till vardagsrummet, men det var värt mödan. En helt vanlig tv-stund i soffan slutade i roliga timmen. Tårarna sprutade, undertecknad tjöt av skratt och alla förlängde livet med minst ett par år.  Undertecknad och Karln har fått lära sig en hel drös med nya användbara ord och meningar ikväll. Det gäller bara att försöka tygla guldfiskminnet och komma ihåg alla utmärkta och väl genomtänkta fraser så de kan användas när tillfälle ges (copyright är för mesar).

Efter att ha vinkat av herrskapet som begav sig ut i vinterkvällen var undertecknad tvungen att äta en tallrik med havregrynsgröt. Nu ska hon sova gott och imorgon ska det skruvas fast skoställ!

...en kaka!

Kommentarer
Postat av: Rabiata tanten

EN så'n fart det blev på du då :-) Du vet ju var jag bor...



Puss!

2008-11-15 @ 10:09:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0