Spakel & Kusin Vitamin

Idag är det lördag. På lördagar får man spela och äta godis enligt 3-åringens mantra. Detta upprepas från och med lördagkväll till och med lördagsmorgon då ovanstående aktiviteter tar vid. Karln menar att lördagar är till för att sova länge. Undertecknad tycker att lördagsmorgnar är avsedda för kepsradio (SR P4) samt tid till att läsa morgontidningen i lugn och ro. Lugn och ro, det är i sanningens namn någonting som hon väldigt sällan får uppleva. Det ska fixas smörgåsar och hämtas "mangodricka" och disktrasor och skedar  och nappar och Bönor som har rullat in i något hörn och inte tar sig därifrån och så vidare i all oändlighet. Undertecknad har mer än en gång funderat på att mixa alla frukostdelar till en härlig (hrm) smootie för att sedan kunna dricka den på stående fot, alternativt är att hälla allt i en droppåse och på så vis kunna få näringen direkt i blodomloppet samtidigt som hon  springer mellan köksbordet, hörnen och diskbänken.

Det har på alla sätt och vis varit en mycket trevlig myslördag idag. På 3-åringens rum har det varit rallytävling mest hela dagen och alla krockade och körde för fort - hela tiden. Som tur var fanns polisen nära till hands och kunde sätta både fartdårar och tjuvar i fängelse (-Mamma, de sitter i skinkan!).  
   Utanför legovärlden spaklade (jaaa, spaklade) Karln det som ska bli Bönans rum och har under dagen även slipat så dammet yrde runt hela kvarteret. Karln liknade snömannen när han var klar. Nu återstår endast tapetseringen och den sker snarast - förhoppningsvis. Bönan kommer, efter mycket möda och utgångna kollektioner, att ha de finaste tapeterna av oss alla och det tack vare kosmos (och Kusin Vitamin)!

Cosmos visade vägen till denna självklara tapet!

















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0