Punktinsats utförd!

Nu är det riktigt nära. Snart är det verkligen klart. På riktigt. Köket alltså. Igår kväll gjordes ett ryck och det sista hörnet färdigställdes. Visserligen var det med livet som insats, men nu är det klart. Hörnet alltså.
   Undertecknad tog fram tapeter och lim och tänkte vara en händig hantverkare och slutföra det arbete hon påbörjat kvällen innan men när Karln hade iakttagit (läs: stirrat på) undertecknads förehavande nog länge och kommit med nog många "tips och råd" överlämnades limpensel och tapetstump till Karln. Han fick dessutom banka fast den sista biten taklist. Visserligen försökte han påstå att det inte fanns nog mycket taklist, men den gubben gick inte!    
   Karln arbetade och slet, ackompanjerad av Bönan som höll serenad och 3-åringen som lekte hund, mitt bland lim-burks-lock och slipdamm. Han slog hammaren överallt förutom på spiken. Till slut fick han in en riktig fullträff - på tummen! Blodet sprutade och Karln skrek. Precis  när den värsta chocken lagt sig och Karln andats djupt (jaaa, undertecknad har hört det där med kvinnor och föda barn, bla bla bla) klämde han handflatan i girsågen...
   Hur som haver är det klart. Hörnet och taket alltså. Nu kvarstår endast tre stycken lister sen är det helt klart. Köket alltså.


Kommentarer
Postat av: Blixt Gordon?

HAHAHA!

2008-09-25 @ 18:32:27
Postat av: Staketforskaren

Det är bra att du har en händig karl..!

2008-09-27 @ 16:52:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0