Morgonstund har guld....

På söndagsmorgonen när en mycket trött undertecknad kom ner från övervåningen möttes hon av en trevlig present, avlämnad av katten modell korthår, på hallmattan. Efter ett trött konstaterande att det var en mycket prydlig repris av kattens frukost blandat med en hel del hår rundade hon hallmattan och låtsades att hon aldrig sett kattspyan i fråga, som bekant så finns inte det som inte syns. Färden mot köket och frukosten skulle ha löpt smärtfritt om inte kattskrället modell korthår hade avlämnad ytterligare en pöl av obestämt maginnehåll på golvet. Undertecknad suckade, vände på klacken och begav sig till toaletten istället. Medan toalettbestyren avklarades hade 3-åringen kommit ner från övervångingen och gjort samma upptäckt som hans mamma hade gjort en stund tidigare. Istället för att trött konstatera hade 3-åringen hunnit bli uppjagad av detta svineri så tidigt på dygnet. 
-Mamma, vad är det DÄR?! *pekar med hela armen på kattspyan*
-*suckar* Alice har kräkts...
-Mamma, det där är BAJS! 
-Nää...det är...
-Å vad är det DÄR? *pekar på pölen av obestämt maginnehåll*
-Alice har kräkts där också *suck*.
-Mamma, toaletten är där nere och ska de kräxa får de göra det i en hink!!!
sa 3-åringen och begav sig mot barnkanalen.


Kommentarer
Postat av: DiLeva

Så ung och redan så gudabenådat klok!

2008-09-02 @ 15:40:05
Postat av: Staketforskaren

Kan bara hålla med DiLeva!! =D

2008-09-02 @ 20:08:05
Postat av: uLLis

Fiffigt! Med dina nya affärskunskaper kan vi starta eget och sälja uLLis designade kattspyhinkar på Internet - vilken affärside ;-)))

2008-09-02 @ 20:28:55
Postat av: Margit

Spya som spya, men nog är det väldigt bra om dom gjorde det i en hink eller när de är utomhus. Apropå din kommentar till Ella så undrar jag alvarligt vad det är för fortbildningskurs du har börjat på. Avdankade tanter och du. Det går inte ihop. Kom ihåg hur övergångskärringar beter sig mot en ung snygg 20+. Kramar

2008-09-02 @ 22:42:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0