I drömmarnas värld...

Ibland vill undertecknad inte vakna. Och då menar hon inte bara för att klockan oftast är före grisen har pruttat eller för att sängen är så där precis lagom varm utan för att ibland drömmer hon något som hon måste få drömma färdigt. Så var det i morse. Hemskt irriterande att vakna av 4-åringens gnälliga röst och Karlns arga vrål när hon inte hade drömt färdigt. Hur slutade det? Hon bara undrar...

Det är konstigt det där med drömmar.  Vissa försvinner obemärkt förbi, vissa finns svagt i minnet precis när ögonen öppnas men är borta sekunden efteråt, vissa är obehagliga, andra är trevliga. Vissa är så verkliga att det krävs rejäl eftertanke för att kunna avgöra om de verkligen inte har hänt - eller hade de det? Undertecknad önskar att det var möjligt att återgå till en viss specifik dröm, men det är endast ett fåtal gånger samma dröm har den goda smaken att återvända.
Dessutom skulle undertecknad göra i principip vad som helst för att få uppleva vissa drömmar. På riktigt. I verkligheten.  Det hade varit grejer det!

Det är ytterst tveksamt (och rent önsketänkande) att morgonens dröm skulle tas i repris (eller upplevas på riktigt). Illa. Hur slutade det? Hon bara undrar...


Kommentarer
Postat av: wickan

you never know....var faktiskt med om det ett par gånger, att drömmer fortsätter där den slutat kvällen efter! håller tummarna :)

2009-04-04 @ 15:36:14
URL: http://wictoriagrundberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0