Adoptionsbehov!

Undertecknad är mycket intresserad av hur kosmos har tänkt nu. Och för  kosmos bästa så hoppas undertecknad verkligen att kosmos har tänkt.

Sedan i fredags har undertecknad gått igenom hela känsloregistret. Fredagen gick åt till att vara arg och förbannad. Lördagen till besvikelse och ledsamhet. Söndagen verkar vara uppgivenhetens dag. Och hela tiden har undertecknad känslan av panik och svår ångest. Eventuellt till och med lite panikångest. Undertecknad kommer att få åt nerverna. Få åt nerverna av den enkla anledningen att på tisdag är undertecknad arbetslös. Bara ordet ger kalla kårar och för att spä på rysaren lite till så betyder det att undertecknad måste infinna sig på arbetsförmedlingen (och ni tycker att The Shining är obehaglig?!). Och helt allvarligt, var ligger den?

Måndagen är just nu undertecknads andningshål. På pappret är undertecknad fortfarande anställd och har enligt schemat ledig dag. Om det nu är ledighet att införskaffa ett jobb. Tror ni att det går på (mindre än) tolv timmar?

Landstinget är en obra arbetsgivare. Största anledningen till det är att personalpolitiken är fantastiskt dålig. Och till råga på allt så har folk en massa sätt och fasoner för sig. Undertecknad gillar varken sätt. Eller fasoner. Knappt ens folk.  (snart är undertecknad arg igen). Undertecknad har gjort vad hon har kunnat innan helgen, nu är det upp till kamp imorgon. Ja, ni ska ju inte ens för ett ögonblick inbilla er att undertecknad tänker vara arbetslös i fler timmar än vad nöden kräver. 

Så om vi nu alla hjälps åt så kanske den här obehagliga tillställningen tar slut, ha i åtanke att en kloksmart människa gärna adopteras till lämplig arbetsgivare. Omgående.


Kommentarer
Postat av: Tant tvär

Kloksmarts motto: Det löser sig!

Det kommer det att göra även denna gång. Puss och lycka till!!!

2009-08-30 @ 09:38:29
Postat av: W

Jag adopterar dig gärna hit till Umeå. Arbetsgivare är jag kanske inte, men jag får utöva bakning i hemmet om det är någon tröst?! :)

2009-08-30 @ 14:56:13
Postat av: DiLeva

Hmmm... "för kosmos bästa...", hur tänkte du nu? Ger du dig till att hota kosmos???

2009-08-31 @ 13:23:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0