she's like the wind

Nå, undertecknad är inte riktigt som vinden. Snarare som en ganska pustande bris eller flås...äh det är ju egentligen inte intressant vad hon är utan snarare vad hon gör. Hon springer! Japp. Ni läste rätt. Undertecknad springer. Nu har det dessutom skett så pass många gånger att det är på riktigt och inte ett misstag. Det mest fascinerande är att hon faktiskt kan. Det trodde hon faktiskt inte och var därmed tvungen att utmana sig själv. Och det går. Att springa.
I dag insåg undertecknad dessutom att hon, trots smärtor i lungorna och känslan av snar död, sprang meter efter meter, minut efter minut tills hon nått sitt mål. Tjugo minuter konstant springande, endast ett pyttelitet avbrott för låtbyte (prova själv rusa och hantera en touchscreen samtidigt). Ja visst, det krävs betydligt fler träningspass men...

...rätt vad det är kanske undertecknad springer genom hela stan.


Kommentarer
Postat av: Mejto

Var precis och gick rundan upp mot vittjärv. Fel skor gjorde att hemvägen blev en plåga, nu har jag en stor blodblåsa på hälen!!:/ finns det möjlighet att du kan lägga in mig på din avdelning? ;)

2009-08-12 @ 09:48:49
Postat av: Tant tvär

Är du inte KLOOOOOK??!!!!!

2009-08-12 @ 11:41:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0