Brevbärande & blomjord

Undertecknad skulle nog kunna börja extraknäcka som brevbärare. De senaste dagarna har hon  verkligen konkurrerat med både det stora organet Posten samt alla lokala förmågor av brevfirmor, hon har fraktat papper, avier, brev och allehanda pappersmaterial runt hela kommunen. Eller kommunen räcker inte, runt hela länet. Dessutom har hon fyllt i formulär, skrivit mail, ringt samtal och knapprat på datorn. Man skulle kunna säga att hon har varit en riktig sekreterare. 
    Undertecknads ihärdiga dejtande med olika chefer har äntligen gett resultat - hon är i principip lovad jobb (prisad vare den högre makten!). Då får hon agera sjuksköterska igen. Tyvärr ger det ingen månadslön på trettiotusen och hon behöver varken ha slips eller kjol. Även om arbetsgivarens enastående klädautomat kan spotta fram en "klänning"  (designen påminner om en säck) om det så önskas. 
    
Luvan, hon är i sitt mest rörliga esse. Numer använder hon sina två apostlahästar för att ta sig framåt här i världen. Förutom när det är bråttom, då lägger hon i fyrhjulsdriften och kryper så det glöder om knäna. Hon har dessutom ett nytt projekt i gång, det går ut på att äta så mycket blomjord som möjligt på kortast tid. Detta ger hon sig in i med stort engagemang. Undertecknad har idag tömt den lilla bebismunnen på stora mängder blomjord (endast) fem gånger. Lika många gånger har hon dammsugit, undertecknad alltså - inte Luvan. Det skulle kunna påstås att Luvan varit en jordfräs och hennes mamma en städare (eller heter det lokalvårdare?).
    
4-åringen har fullt sjå med att vara just fyra år. Det verkar onekligen skapa enorm beslutsångest, ambilvalens, trots och ilska i den lilla kroppen. Detta yttrar sig på de mest högljudda och energikrävande sätt någon kan föreställa sig. Undertecknad har flertalet gånger velat tillkalla en ljudtekniker för att på något vis sänka det utgående ljudet och höja volymen på budskapen som ska in i de två öronen. 
    
Karln är nu officiellt musiker.  Under en fest i helgen har han och hans band för första gången presenterat sitt material för omvärlden. Insatsen får väl betraktas som väl godkänd eftersom han senare under kvällen fick utlåtandet:
 -Karln?! Basisten?! Den softaste killen på stället!!!

Kommentarer
Postat av: Anna

Tja! Grattis till att få jobba som slav igen..ja eller ssk...dvs samma sak..;-)

2009-02-18 @ 16:30:48
URL: http://lillaagnes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0