Feng shui eller Håll i sakerna!

Undertecknad har inte frid i sinnet. Det finns alldeles för mycket saker i det rosa huset. Undertecknad avskyr prylar som kan vara "bra att ha". Karln, han älskar prylar som kan vara "bra att ha". Denna oenighet gör det i princip omöjligt att feng shui'a som undertecknad skulle önska. Fast hon gör det ändå. För friden i sinnet. Men hon feng shui'ar bara det ingen saknar, även om Karln hävdar motsatsen.
      Det är ytterst sällan Karln saknar något som blivit utrensat. Han saknar istället sina ägodelar som han har kvar. Titt som tätt letar han efter något - utan att finna det. Hur många känner igen syndromet där en karl står med en öppen skåpdörr och vrålar något om förlorade ägodelar? Att titta bakom eller under någonting är (gud förbjude) inte att tänka på, än mindre utföra. Istället kommer ett vrål där han först frågar om någon har sett hans ditt eller datt, utan att vänta på svar vrålar han i nästa sekund att någon (i detta fall undertecknad) har kastat  hans saknade ägodel, vilket sedan åtföljs av en ramsa om saker och deras vara eller icke vara ifred. Ägodelen som är försvunnen är sällan försvunnen speciellt långt, nio av tio gånger ligger den rakt framför ögonen på Karln och den tionde gången ligger den bredvid honom...

Nå, undertecknad får i dagsläget frossbrytningar och mardrömmar bara av att tänka på tillståndet som förrådet befinner sig i. Det går knappt att komma in i rummet och än mindre vända sig där inne, att leta reda på en specifik tingest är bara att (som de skulle ha sagt i stockholm) feetglömma! Detta ska åtgärdas. Friden i sinnet ska tillbaka. Så håll i hatten sakerna för nu ska det utföras feng shui!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Exakt samma som här då.....saker till h-vete och hela vägen hem igen:).

2009-02-19 @ 22:31:05
Postat av: Heléne

Blev nått tok....det var jag som skrev föregående./H

2009-02-19 @ 22:32:43
Postat av: wickan

haha, det där syndromet känner man ju igen, det kallas att vara man tror jag! Hur skulle karlar hitta sina saker utan vi kvinnor?!

2009-02-19 @ 22:56:57
URL: http://wictoriagrundberg.blogg.se/
Postat av: Tant tvär

Oj vad rosa allt har blivit :-)

2009-02-20 @ 13:42:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0