Ketchupeffekten

De flesta av er har säkerligen varit med om det som i folkmun kallas för "ketchupeffekten" - först kommer ingenting, flaskan skakas hysteriskt, det kommer fortfarande ingenting och precis när våldet ska tas i bruk så kommer allt! Japp, precis detta har skett. Det är inte så att undertecknads middag är helt dränkt i ketchup (tack och lov) men hela hennes värld är dränkt i ketchup händelser. De senaste två dagarna har det varit så mycket intryck och så många beslut att fatta så undertecknad är helt matt. Och detta innan helgen ens har börjat, helgen som är full av galej.

Undertecknad har i ett par månader letat efter arbete för att byta livet som hemmafru till ett liv som slavande sjuksköterska. Hon har trots flertalet besök och samtal med potentiella chefer möts av tvekande och något luddiga svar. Nu i skrivande stund är undertecknad dränkt av jobberbjudanden, nästan alla potentiella chefer har hört av sig och velat ha en arbetsvillig sjuksköterska  - ketchupeffekten! Synd bara att lönen är ungefär det samma på alla ställen, annars hade undertecknad kunnat sälja sig till högst bjudande.

Denna vecka har undertecknad endast haft en enda tid att passa så resterande tid har tillbringats tillsammans med Mejto. Inte för att det på något sätt har varit varken betungande eller svårt men det  finns det väl en viss risk för att undertecknad snart betraktas som en "stalker". Nå, hur som haver. Under fredagen, lördagen och söndagen som följer har undertecknad mer tider att passa än vad som kommer att hinnas med - ketchupeffekten!

Nu ska undertecknad försöka leta fram alla attiraljer som behövs inför de kommande festiviterna, kanske ska hon prova hänga en kakformskant runt halsen som en läcker accesoar till lördagens festklädsel...

Men det viktigaste ska göras först - koppla in locktången!

 

Kommentarer
Postat av: Anna

Haha...jag röstar för kakformen..Och varför inte en pampers utanpå byxorna?Helcoolt om du frågar mig (ja eller dottern) ;-) Vad skoj m jobb!Vart vart vart?

2009-02-26 @ 20:13:19
URL: http://lillaagnes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0