Slips eller kjol?

Undertecknad lider inte av amputerade fingrar, icke heller av svår medvetslöshet till följd av hennes extra nattpass, hon lider av vansinnig tidsbrist. Det är fullkomligt obegripligt att dygnet endast är utrustat med tjugofyra timmar. Tjugofyra timmar räcker ingenstans och särskilt inte när undertecknad vill sova minst nio av dem. Det är minst lika obegripligt att femton timmar ska räcka till alla aktiviteter som ska utföras. Undertecknad har i alla fall (förutom sina vanliga sysslor) hunnit måla färdigt halltaket samt grundmålat alla furufoder runt fönster och dylikt. I hallen alltså.  Dessutom har hon hunnit ha dejt med potenciella chefer. Dock med begränsad framgång. Den eminente arbetsgivaren har hittat på ett alldeles nytt och fiffigt regelsystem angående hanteringen av vikarier. Cheferna får numera inte själva välja sina vikarier utan nu ska alla vikariat över tio dagar tillsättas av en vikarieförmedling. Det är fantastiskt vilket trams. 
       Undertecknad sitter nu och väntar på att bli anställd av någon effektiv ledare på lämplig arbetsplats. Hon kan tänka sig en månadslön på ca trettiotusen per månad, självklart går det att förhandla - uppåt. Hon kan utan problem bära kjol och skulle det vara så att hon blir kall om benen kan hon tänka sig slips. Hon kan infinna sig med mycket kort varsel, egentligen behöver hon bara byta mjukisbyxorna mot kjolen/slipsen. Det bästa av allt är att hon är mycket lättlärd, gärna vill ha saker utförda nyss och är en j***el på att dricka kaffe.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja att du läst ledarskap råder det inga tvivel om ;-) Att iförd kjol ägna dagarna åt att dricka kaffe och piska långsamma undersåtar med slipsen... Hmmm... Sök som kommunchef vet ja!

2009-02-10 @ 21:28:03
Postat av: Heléne

30000...oj vad det vore nice.....ack vilken drömmmmmmmmm.

2009-02-12 @ 13:41:19
URL: http://marmeladflickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0