Välkommen in i bastun!

När besökare har klivit in i rosa huset har de mötts av tapetlösa väggar och en hall som verkligen har varit i behov av en renovering. Visserligen har inte alla märkt att det har saknats tapeter, Lammköttet frågade om det var nytapetserat...
  
Nå, nu håller Karln på att förvandla rummet till en bastu. Ja det är inte så att han har dragit upp golvvärmen på max och sitter halvnaken i trappan med en handduk på höfterna. Nej, han håller på att spika panel, panelen är i dagsläget omålad och skapar känslan av bastuväggar. Vilket inte är något negativt, undertecknad klagar icke! Hon har försökt få Karln ur viloläget bra länge och är oerhört glad att hammarslagen ljuder genom huset. Det är bara ett konstaterande att hallen känns som finländarnas varma rum. Bastukänslan ska dock avhjälpas med några liter färg och en kristallkrona.


Kommentarer
Postat av: Tant tvär

Fast kristallkrona i bastun kanske blir nästa innegrej, vem vet. Jag skall komma ihåg var jag läste det först ;-)

2009-02-21 @ 15:38:06
Postat av: Anna

Haha...spännande...Lägg ut en bild kanske på det färdiga arbetet?Vi har bastu på övervåningen..dock ska detta åtgärdas inom en mycket snar framtid. :-) När maken är klar kanske han kan komma förbi här..? ;-)

2009-02-22 @ 08:16:48
URL: http://lillaagnes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0