Dramadrottningen

Bönan har förvandlats till en drottning. Alla som har varit i hennes närhet de senaste veckorna vet att hon har utvecklat en riktig drottningvinkning. En sån där när handen vrids från sida till sida. Drottningvinkningen kompletteras allt som oftast av ett riktigt stort leende. Ett leende som visar alla hennes åtta (!) tänder. Bönan vinkar både gärna och ofta, speciellt när hennes mor eller far tar fram stränga rösten och säger: -Nej!  så tar Bönan fram handen och leendet och vinkar så det står härliga till. Hon är söt hon den där Bönan.
    När hon inte drottningvinkar och ler så är hon en riktig dramadrottning. När något inte passar lilla fröken Böna kastar hon sig ner på golvet där hon ligger platt på mage och skriker ut sitt missnöje. Högt och ljudligt skriker hon, hon kostar dessutom på sig att bli alldeles illröd i ansiktet så alla ska förstå att det verkligen är synd om henne!  Dock kikar hon alltid med ena ögat för att försäkra sig om att det är någon som ser henne.  Det är ju ingen idé att vara en riktig dramadrottning utan publik. Ja, hon är söt hon den där Bönan.


Dramadrottningen skriker ut sitt missnöje...



...tur att hon glömmer så fort. 

Kommentarer
Postat av: Tant tvär

Hå hå, ja ja! Med åldern kommer dramautbrotten att förfinas till perfektionism, tro mig :-( Dåvarande 4-åringens utbrott när glass nr 14 nekades: "Ni förstör mit liiiiiv!" är fortfarande favoriten!

2009-01-19 @ 12:22:59
Postat av: Lillasyster Bling Bling

Vilken sockertopp!

2009-01-19 @ 20:50:24
URL: http://frisbee.blogg.se/
Postat av: Anna

Haha..vi har en likadan. Dramaqueen är bara förnamnet! Och Psst! Du har fått en utmärkelse av mig!

2009-01-19 @ 21:02:06
URL: http://lillaagnes.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej,

Vad roligt är det du =)) Vad härligt att få se er underbara barn, hur söta som helst å drottningviken känns väldigt viktig att kunna i unga år =))



kram på er alla

2009-01-19 @ 21:41:08
URL: http://opportunitas.blogg.se/
Postat av: Frida

Hej :) Vill jätte gärna ha bilderna!du kan kanske skicka dom till min mail [email protected]? :)

2009-01-20 @ 22:30:56
URL: http://fridapekkari.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0