Silence...

Undertecknad behöver hörselskydd, inga små ynkliga öronproppar utan snarare ett par rejäla kåpor. Eventuellt sådana där kåpor som är utrustade med radio, om undertecknad nu av en händelse (inte så troligt) skulle vilja lyssna på något annat än skön tystnad. Och tystnad skulle just nu vara bland det ljuvligaste undertecknad kunde vara med om. Det är nämligen ständigt och jämt någon som vrålar i undertecknads hus. Oftast är det Vrålapan alias Bönan som vrålar den rosa stugan och sex stugor till inte bara fulla utan till bristningsgränsen. Undertecknad förspråkar visserligen att alla ska göra det de är bäst på och Bönan är onekligen fantastiskt duktig på att just....vråla. Men tänk, bara tänk, om hon kunde vara tyst. Undertecknads öron vill lämna in avskedsansökan och sticka till ett mycket avlägset resmål i en mycket lång stund.
     Är det inte Bönan som vrålar för sina lungors fulla kraft så gör 3-åringen det. Och vrålar 3-åringen brukar det inte dröja länge förrän Karln också vrålar (undrar om Karln har några öron kvar?). 3-åringen spetsar dessutom gärna sitt vrålande med gnällrösten. Om undertecknads öron vill avgå med omedelbar verkan när Bönan vrålar så är det ingenting mot vad de vill när gnällrösten gör entré. Det är ett under att undertecknad inte behövt sätta in en platsannons i jakt på ställföreträdande hörorgan. Gnällrösten är barnens värsta vapen mot deras föräldrar - ingenting är så psykiskt nedbrytande!  
     Undertecknads högsta önskan just nu är att få en hel kväll för sig själv i soffan, i ett hus som inte bara är lugnt utan även tyst. Men det är nog större risk att undertecknad skulle få hundra miljoner riksdaler och att den berömda våningen nerunder fryser till is...fast hoppet är ju det sista som lämnar människan. 

...I KILL YOU!

Kommentarer
Postat av: Staketforskaren

Ska vi byta boende? Här är tystare än i graven! Kan behöva få uppleva lite musik för öronen.. Inte för att jag vill åka upp av någon annan anledning, nej, nej, nej!

2009-01-11 @ 19:42:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0