The never ending story

Nu har det gått exakt åtta dagar. Inte för att undertecknad på något vis har räknat men det har gått exakt åtta dagar sedan hon insjuknade i något som garanterat kommer direkt från våningen under oss, ni vet stället som aldrig fryser till is. Influensa kallas det tydligen. Köldsjukan säger undertecknad. Hon har mer eller mindre frysit i exakt åtta dagar. De första dagarna låg hon i full mundering, dvs säga tre lager kläder under fyra täcken och frös så hon trodde att hon låg utomhus i en snödriva och inte i hennes egen säng. Så låg hon i två dygn och frös och frös. Till slut tinade undertecknad nog mycket att hon kunde förflytta sig till soffan och kunde klä av sig några lager kläder. För sex dagar sedan flyttade hon till soffan, hon sitter kvar där än. Plågorna är konstanta, temperaturen håller sig också konstant och är precis lite för hög för att klassas som normal.
    Till råga på allt har 3-åringen och Bönan också drabbats av denna delikata influensa. Ja, ska vi nu räkna så har mormor också fått den. Även här har febern slagit nya rekord och alla har haft alldeles för hög feber alldeles för länge. Tack och lov så har inte Karln drabbats (peppar, peppar) av denna hemska sjukdom. Vem skulle annars ha tagit hand om alla sjuka människor i det här huset? Dessutom så är undertecknad och Ike (ja, hon har också sovit i tre lager kläder under fyra täcken) enastående överens om att  Karln och Herr Kontant inte hade överlevt de första tre timmarna av den hysteriska temperaturhöjningen. Till och med undertecknad föder hellre barn än är så här sjuk igen.

-Hur mycket snor kan det finnas i en och samma hjärna?
-Frågan är snarare om det finns någon hjärna i allt snor?!

Kommentarer
Postat av: Fröken Fiber/Blixt Gordon?

Hujedamej så sjuk hon är, ej värre tänkas kan! Friska på sig så vi kan leka snart igen, som sagt I MISS U!! Ät mycket fiber och antitoxitanter ;-) Krya på sig-puss&kram

2009-01-07 @ 12:21:48
Postat av: Kusinvitamin

Oj jösses! Hoppas du har blivit ordinerad kuckelimuckmeducin i äkta karlsson på taket anda =)

Jadå då vet jag ni pysslar med i boden i alla fall. Här är det tentaplugg som gäller, men det är över snart, hurrey!

2009-01-07 @ 13:16:00
Postat av: Teknikern

Du vet att jag tycker väldigt, väldigt synd om dig! Hoppas du/ni blir av med eländet snart. Kram!!

2009-01-07 @ 15:32:37
URL: http://kattenyominiminou.blogspot.com/
Postat av: Teknikern

Jag har bytt bloggadress, om du är intresserad... ;-)

2009-01-08 @ 16:26:51
URL: http://kattjakten.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0