Giftigt pålägg del II

En gång för ganska länge sedan skrev en mycket kloksmart människa ett ganska gift(igt) inlägg. Det inlägget avslutades med, citat "Med andra ord  får vi väl se vem som hinner slänga ihop ett bröllop först..." slutcitat. Flertalet läsare hävdade att detta inlägg var starten på undertecknads bröllop - ack så fel de hade! Det är inte hon och Karln som hunnit slänga ihop ett bröllop först. Nä! Så sent som i fredags var undertecknad och Karln på både vigsel och bröllopsfest. Någon annan hann före - vad var det undertecknad sa!? 

Helgen har tillbringats i festligheternas tecken, den stackars locktången har gått varm. Som ovan nämnt tillbringades fredagen i kärlekens tecken med möhippa light och vigsel på dagen samt bröllopsfest på kvällen - Tack för god mat och en riktigt trevlig dag! 
På lördag var det återigen dags att värma locktången och leta fram finkläderna, det var dags för festkväll på Farmen tillsammans med Tantmaffian. Återigen en riktigt trevlig och underhållande kväll - Tack för dansen och trevligt sällskap! Nu tror de flesta att undertecknad var trött på söndagen. Men hon vaknade utan att se ut som Alice Cooper med bajssmak i munnen, hon hade inte ens ont i håret. Istället var hon ute och åkte pulka med 4-åringen samt byggde vidare på snökojan, sedan bakades det muffins. Men - även tanter blir trötta tillsist och måndagen tillbringades i ett stadie av medvetslöshet.

Nu har undertecknad tränat på att infinna sig under vigslar/bröllop så nu ser hon fram emot de två datum som finns inbokade i hennes kalender - bäst att stoppa in locktången igen!

Kommentarer
Postat av: Margit

Jag lovar - till nästa bröllop blir det att skaffa den utlovade hatten. Hanns inte med till denna. Lite mer framförhållning tack.

2009-03-04 @ 19:15:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0