Monsterstora mums & tårta

Ibland blir inte tillvaron som man föreställt sig. Igår föreställde sig undertecknad att hon skulle tillbringa kvällen i soffan för att kolla på en av de nya serierna som våra tv-tablåer förärats med. Men icke, istället stod hon klockan tjugoett och trettio (piiip) och tillverkade tårta (!) i Lillasyster bling-blings kök. Inte vad som var väntat, men det oväntade är ofta ganska trevligt - så även denna gång. Tårtan, det blev sååå fin. Grön. Och kladdig. Vissa fick äta den ur djuptallrik. Lillasyster bling-bling försökte övertyga oss andra om att det inte berodde på att tårtan förmodligen hade kunnat slå världsrekord i grad av kladdighet utan på grund av brist på assietter....
Men det var ett jordgubbshjärta på mitten. Så kan det gå när man anställer undertecknad som tårtbagerska - då får man vara beredd på det mesta, tex marsansås runt hela kvarteret. Nämndes det att några åt ur djuptallrik?

Kommentarer
Postat av: Margit

Tårtan var mycket god och stämningen total trevlig. Precis som det skall vara när gullungar fyller år.

Kramar

2009-03-04 @ 19:13:54
Postat av: Tant tvär

Man får inte diskriminera, allra minst fika, grönt, rosa eller blått, ALLT ska ätas! Lät trevligt med kakbak, blev det något över? ;-)

2009-03-05 @ 09:18:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0