Datura stramonium

Idag hände något mycket konstigt, ja, det är så extraordinärt att det aldrig har inträffat tidigare. Aldrig någonsin faktiskt.  Tant "Tvär" och undertecknad l-ä-m-n-a-d-e kaka kvar på tallriken. Ja, ni läste rätt - de avstod de sista tuggorna av c-h-o-k-l-a-d. De var mätta, båda två, samtidigt. Mycket märkligt!  Eftersom undertecknad och Tant "Tvär" alltid skyndar sig att äta upp innan de blir mätta så lär ni inte få vara med om detta någon mer gång under eran livstid så passa på att ta in informationen, ordentligt. Undertecknad har fortfarande svårt att förstå vad som egentligen hände, hur gick det till?

Luvan har idag blivit ägare till ett par alldeles egna skor.  Hon är så stolt - genast satte hon dem på händerna och provsmakade ifall de gick att äta. Ett par röda. I storlek pytte-pixi-små. Storlek 18. Om ni aldrig någonsin har beskådat ett par skor i storlek 18 (eller känner att ni vill friska upp minnet) så är ni välkomna till det rosa huset eller eran närmaste skoaffär - fråga efter de dyraste skorna de har så kommer ni att bli tilldelade ett par skor i storlek 18. 

I övrigt kan det skrivas in i protokollet att undertecknad har köpt sig en ny fin pyjamas - det viktigaste (mat är alltid viktigast, men sen)  först ni vet...

Kommentarer
Postat av: DiLeva

Fint ska fint ha. Och min minsta lilla rymdblomma ska bara ha det allra finaste. Då får man vara beredd att pynta upp! Så är det! Semmosta se on!

2009-03-17 @ 22:15:15
Postat av: wickan

ojoj...nästan så att ni måste ringa tidningen! sånt händer inte ofta i detta hushållet heller kan jag säga :) hoppas ni har det bra!

2009-03-19 @ 22:23:58
URL: http://wictoriagrundberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0