I like - you like

De som känner undertecknad vet att hon sällan och aldrig säger saker bara för att vara snäll. Undertecknad fungerar inte så, hon är inte snäll. När undertecknad säger saker så menar hon dem.

Undertecknad lever i tron om att alla människor behöver bekräftelse. De behöver höra att de är bra. Hon tror också att alla människor kan - bara någon tror på dem. På grund av detta försöker undertecknad visa sin uppskattning - berätta för folket när de är fina, har gjort något bra eller när hon tycker om dem och uppskattar deras närvaro.
Detta slår inte alltid så väl ut. Vissa betraktar undertecknad som en komplett dåre (jaaa, förutom den dåre hon redan är) andra tar berömmet som djupa kärleksförklaringar och tror att undertecknad är en tvättäkta stalker (förföljare låter inte lika bra). Men, men, galen förföljare eller inte - hon säger aldrig saker för att vara snäll.

Undertecknad är inget undantag på något vis, hon behöver beröm och som det lejon hon är hugger hon som gäddan på kroken när hon får positiva kommentarer. Snacka om lättlurad, men genom några lovord kan man få undertecknad (nästan) var som helst.

Idag snubblade undertecknad över ett kloksmart citat som får avsluta detta inlägg:

"Beröm ofta, beröm dem som berömmer".


Kommentarer
Postat av: DiLeva

Du är så himla KLOK! Och SMART! Du är bara BÄST!

2009-11-24 @ 21:37:59
Postat av: Henke

Även väldigt vacker, puss

2009-11-25 @ 06:39:09
Postat av: Teknikern

Jag tycker om att du kommer och ger små kommentarer som får en att må bra. Tack. Och du är också väldigt söt och snäll. Puss.

2009-11-25 @ 16:52:27
URL: http://kattjakten.blogspot.com
Postat av: Mama Mu

Rekoderlig och ödmjuk som du är, så får du mig att tro på världen med en godhet som verkar utdöende.......och jag kan lägga ifrån mig papperspåsen och provandas utanför....sen är du ju underhållande oxå....puss & kram

2009-11-25 @ 21:58:30
Postat av: Tant tvär

I like you! Very much!

2009-11-26 @ 10:02:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0