Arbetssamt

Det här med jobb börjar bli jobbigt. Ena stunden är undertecknad utan jobb, nästa stund har hon för mycket jobb för att i en tredje stund ha fel jobb och i den fjärde stunden är hon så förvirrad så hälften vore nog. Jobbigt var ordet.
Hon har sitt jobb på hermelinhuset, men eftersom det för tillfället inte bedrivs så många studier får undertecknad endast några få timmar där. Tillfället kommer snart att gå över och undertecknad har då många timmar inbokade. Men även undertecknad måste äta (varje dag, inte bara tillfälligt) och behöver därför riksdaler till att köpa mat.
Detta medför att hon även måste slava hos landstinget. Landstinget är ett gissel, ett  mörker, ett elände! Hon har fått tre alternativ, det första sa hon bort illa kvickt, sedan stod det mellan pest eller kolera. Undertecknad valde pest. Detta medför att undertecknad den närmaste tiden kommer att få jobba för lite och den senare tiden kommer att få jobba för mycket. Hoppet ligget just nu till framtiden. Det kanske löser sig. I framtiden.


Tycker ni det verkar jobbigt? Tänk då på undertecknad som lever i röran.


Kommentarer
Postat av: Tant tvär

Nå vad var pesten? Gammal invand 75%-ig pest eller ny 100%-ig?

2009-09-08 @ 09:44:26
Postat av: Ida

Ska vi byta? Hellre för många jobb än inga alls...

2009-09-08 @ 11:15:02
URL: http://iandwe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0