A la carte?

Ni har vid det här laget hört undertecknads paroll att "den som släpper ut katten - får tvätta katten". Undertecknad är efter helt säker på att den borde skrivas om, eller i alla fall utökas. 

De senaste dagarna har undertecknad verkligen fått en inblick i vad hennes vidriga husdjur har för matvanor. Här om dagen höll hon på att sätta foten på en fågel med, bokstavligt talat, huvudet under vingen. Den var mycket snyggt placerad på köksmattan. Undertecknad tycker det är oerhört äckligt med fåglar, möss i all ära, men f-å-g-l-a-r. Undertecknad sanerade rummet samt tvättade mattan efter att ha samlat upp alla delar av nämnda fågel och alla de tre tusen fjädrarna som spridits ut. Äckligt var ordet!

Idag möttes undertecknad av en kattspya i hallen. Igen.

Dessutom så satt det långhåriga äcklet och knaprade på något brunt och lite luddigt ute på uppfarten idag. Undertecknad konstaterade än en gång att odjuret var äckligt så det förslår men tyckte ändå det var mer okej med mus än fågel. Tills hon tog sig en närmare titt på måltiden. Musen hade vingar... 
Fåglar - okej, fladdermöss - inte okej!



Äckligt var ordet!

Kommentarer
Postat av: Lillasyster bling-bling

Ooooo vad ÄCKLIGT! Visste inte ens att det fanns fladdermöss här.. Hon får gärna komma och jaga på Kommendörsgatan så jag slipper se en i fortsättningen också..

2010-08-25 @ 22:51:42
Postat av: Tant Tvär

Ä-c-k-l-i-g-t de luxe :-/

2010-08-26 @ 09:14:53
Postat av: Katja

Haha vad vidrigt!

2010-08-26 @ 11:05:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0