Queen of darkness is back.

Efter tre nätters jobb kände undertecknad sig onekligen rätt...sliten. I nästan fyra dagar har hon bara sovit och jobbat, inte sett dagsljus sedan i måndags (depression kan drabba folk för mindre) och endast andats uteluft när hon gått mellan husdörren-bilen-entren på jobbet.  
Så idag när hon tvingade upp sina blå lagom till att det började mörkna på himlen kastade hon oavkortat in sängkläderna i tvättmaskinen, städade sovrum och toalett. Efter middagen gav hon sig ut på en välbehövlig promenad, den skönaste på länge - frisk luft gör underverk! Och efter en varm dusch och hårfärgning känner undertecknad känner sig åter som sitt mörkhåriga jag.  

Nu ser hon fram emot kvällsfika, för att sedan krypa ner i en renbäddad säng och sova. På natten. Som vanliga människor gör.

I morgon ska underteckad få håret friserat (det krävs onekligen en helrekond för att hon ska bli människa igen)  för att sedan på kvällen besöka sin vän Edna, ni vet hon som dinglar med benen när hon sitter på en stol, i Luleå - trevligt ska det bli!


Kommentarer
Postat av: Tant Tvär

Have fun! :-)

2010-12-02 @ 22:04:16
Postat av: Edna

Funderar på om stolarna om möjligt är lägre i Luleå..?

Och sofforna djupare? I kväll har jag blivit erbjuden att sova i en kökslåda hos BirBo, i hennes nyrenoverade kök. Och hos kloksmart ser jag fram emot att få bada i tvättstället, med paraplydrink! ;-)

2010-12-09 @ 00:09:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0