Det nya året - 2010

Det här med nyår är ingenting som imponerar särskilt mycket på undertecknad. För det första är nyårets afton absolut inte någon höjdpunkt på året (vare sig det nya eller gamla). Undertecknad är ungefär lika intresserad av nyårets afton som hon är av köttbullar, dvs i krig och hungersnöd kan hon tvinga sig igenom eländet - men om hon fick bestämma själv så skulle hon slippa. 
Nu är det dag sex på det nya året och än har inte undertecknad blivit ett dugg imponerad, år 2010 har inte direkt visat sig från sin bästa sida och är det de här byxorna som ska vara de resterande 11½ månader så är inte undertecknad direkt full av hopp.  
Det ryktas dessutom om att det som utförs på årets första dag är det som kommer ske resten av året, detta betyder att undertecknad kommer fördriva år 2010 med att städa. Fast - vad är nytt?

Nyårslöften är ingenting för undertecknad, hon tror inte på att lova saker som hon inte garanterat kan hålla. Men hon har satt upp mål. Ett av hennes mål är att göra något åt jobbsituationen, ett projekt som ska påbörjas imorgon.
 
2009 kan väl kort sammanfattas ungefär så här:
Undertecknad gjorde massor med saker som hon aldrig gjort förut, tex åkte motorcykel, började jobba med hermelinerna och drack absint.
♣ Det föddes en Myra och en stark Alfred. Tack och lov var det ingen som lämnade jordelivet.
♣ Undertecknad höll sig mest hemmavid och de flesta riksdalerna spenderades på det rosa huset.  
♣ Poker face och Don't stop beliving kommer påminna om 2009. Den största musikaliska upptäckten måste ju vara The By The Way band.
♣ Undertecknad fyllde 25 år, (ve och fasa) nu kommer hon aldrig mer att fylla år. Födelsedagsfesten var riktigt lyckad och tillbringades på altanen och i poolen tillsammans med hennes bästaste vänner. 

Nåväl.  2009 har varit. 2010 är här.


Kommentarer
Postat av: Tant tvär

Du, det här är tionde året i rad som jag fyller 25! Efter 25 flyter allt bara ihop till en enda dimma. Upplyftande, eller hur... Urkul att vara vuxen.

2010-01-06 @ 20:41:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0