...ska bara!

Tisdag kväll. Eller är det oktober? Undertecknad är inte riktigt säker faktiskt. Efter att ha jobbat 7 av 8 dagar på dårhuset..eh..sjukhuset är det inte många rätt. Speciellt inte sedan avdelningen förvandlats till ett demensboende.
11 stycken hyresgäster, den ena mer förvirrad än den andra - då är det inte konstigt att undertecknad tappar ord, talar i osammanhängande meningar, går omkring och räknar; 4,5,6,11,12,13,14,15,3,4,5,6...

Karln har i helgen slitit sig blå, han har hängt upp bastun i taket. Dvs han har tagit bort hockeypuckarna som bastun varit byggd på (ja, den lilla detaljen har han besparat undertecknad i 2½ år, vilket hon tackar för). Hockeypuckarna var även bultade i betonggolvet - sa undertecknad att Karln är blå? Anledningen till att Karln blivit snarlik en smurf är för att det inom en strax ska anlända en gubbe med uppdrag att lägga nytt golv i tvättstugan.

Men ni ska inte inbilla er att det bara jobbats 7 av 8 dagar samt hängts upp bastuar (en bastu, flera...?) i taket. Nej då. V-suttinen är avmaskad, tvätten är ringd, katterna ska på utvecklingsamtal, vaktmästaren har fått en ny termostat, och styrelsen är tvättad.

Vad skönt det är att ha ordning på saker och ting! 


Kommentarer
Postat av: Tant Tvär

Din karl ska vara oerhört tacksam för att det inte var HAN som blev avmaskad! ;-)

2010-01-19 @ 21:59:10
Postat av: kaktanten

dårhuset ska vara glad att ha dig som har koll på allt.....förresten, jag trodde karln var blå hela tiden? måste var färgblind...nä just det, de va peugeotmannen!

2010-01-20 @ 18:05:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0