Myrstacken 104

Välkomna till servicehuset Myrstacken, vad trevligt att ni ville göra ett besök här!
Som ni kan se är alla rum, utom ett, belägna på vänster sida. Rum 104 och 102 är dessutom dörr-i-dörr, bokstavligen.
Alla brukare är utrustade med splitter nya blåa glänsande sockiplast. Detta för att undvika fall när de springer i korridoren.
Det serveras tre måltider varje dag samt mellanmål, minst ett mellanmål per dag består av tjips.

Alla har utomhusvistelse en gång varje dag, sjävklart under överinseende av någon annan.  Några har dessutom en stödfamilj som de åker till varannan vecka.
Andra aktiviteter som anordnas är bakning och musikstunder. På musikstunderna samlas allihopa och försöker komma på vad det är för låt som en av brukarna tänker på, eftersom låtarna oftast befinner sig i stadiet före nynningen är det något knapphändiga ledtrådar som de får använda sig av....men tids nog så brukar det lösa sig. Det också.   

Någon gång då och då hamnar brukarna i det svarta hålet. Det är inte något att göra åt, det gäller bara att försäkra sig om att de splitter nya blåa glänsande sockiplasten är där de ska vara - på fötterna. Annars brukar det mesta reda sig - om inte annat dagen efter. Och skulle det inte göra det, ja, då är det bara att vänligt men mycket bestämt berätta att nu är båtten drogat!  

Är det nu någon som känner att de skulle vilja flytta hit till denna varma gemenskap så finns det intresseblanketter här - men först till kvarn, det är bara rum 108 som är ledigt!


Kommentarer
Postat av: Tant Tvär

Ingår frukost bokar jag direkt! På stubberten :-)

2010-01-24 @ 10:02:18
Postat av: Tjalle

För att lägga till ang rum 108.

Det är enda rummet med havsutsikt

Samt att nu finns även dom splitter nya blåa glänsande sockiplasten även i vitt!!!

2010-01-24 @ 12:29:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0