Solkatt! (?)

Den här årstiden är underbar, ljuset är äntligen tillbaka. Det betyder att solen skiner in genom alla fönster och synliggör därmed minsta lilla dammkorn och de kolossala mängderna katthår som pryder golv och möbler.

På tal om katthår så är det otroligt hur mycket päls det finns på e-n katt, för att inte tala om hur mycket päls det finns på t-v-å katter. Och med tanke på att katterna släpper hår på samma vis som en torr gran barrar är det faktiskt ett mirakel att det för huvudtaget finns några hårstrån kvar på odjuren.

Solens skinande bidrar även till att snön smälter, smältande snö blir blöt. Blöt snö blir blöta vantar. Blöta vantar luktar inte gott när de legat i en byrålåda. Så ni vet.
Smältande snö blir även kletig. Kletig snö fastnar mer än gärna i underredet på ovannämnda katt. Kletigt katt-underrede är lika med smutsiga golv och inventrarier. Som om det inte vore nog med allt damm och päls...
Så nu gäller återigen devisen: Den som släpper ut katten tvättar katten!

Det heter ju att "Diamanter är en flickas bästa vän" och håll med om att det låter bra mycket trevligare än "Dammsugare är en flickas bästa vän".



Kommentarer
Postat av: Tant Tvär

Man undrar ju snarast om även katten luktar illa om man lägger den i byrålådan?

2010-03-23 @ 21:20:11
Postat av: Teknikern

Jag röstar för en trimmer för katterna och att du investerar i såna där söta små katt-overaller.

2010-03-24 @ 09:26:43
URL: http://kattjakten.blogspot.com
Postat av: DiLeva

Whatever! Det viktiga just nu är att komma ihåg att det är underbart!!

2010-03-24 @ 10:51:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0