Det är mycket nu!

Undertecknad ska hinna sola, bada (ja, pölen är igång), kratta, fika, vara ute, fixa & dona, inhandla, hjälpa till med flyttrensning, socialisera, bestämma, beställa, inspektera, avgöra, åstadkomma, skratta, sura, dricka kaffe, lyssna,  dricka öl, planera, neka, fundera, plantera, ordna och till råga på allt jobba. Klart hon inte hinner blogga!

Lite pausbilder


5-åringen när han var 2 år.


Luvan som är 2 år.



Roger ut.


Kommentarer
Postat av: Katja

Vet du, jag har tänkt väldigt mycket på dig på sistone. Jag anser att vi ses aaaaalldeles för sällan. Men jag får liksom inte heller ihop det här med tiden, och när jag väl är ledig så säckar jag ihop här hemma och tar mig inte utanför tomtgränsen. Är det något vi kan ändra på eller ska jag acceptera att vi syns först i juli?

2010-05-23 @ 18:16:03
URL: http://kattjakten.blogspot.com
Postat av: Katja

Kommentar noterad. Bra att vi är på samma linje, komiskt att våran kommunikation är så längväga att vi tar den genom kommentarsfunktionen i våra bloggar. Jag har tentaperiod nu och skriver den sista den 5:e, börjar min praktik den 7:e, men det betyder att jag från det datumet är fri att disponera helger och vardagar efter fyra bäst fan jag vill, ledig med andra ord :-)

2010-05-23 @ 20:55:16
URL: http://kattjakten.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0